Op zoek naar een geschikte domoticapartner?

Opdracht project Oosterzand 19 Villa's

Woldhuis en Elektropartners& Domoticapartners  hebben gezamenlijk de opdracht ontvangen voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties binnen het project Oosterzand te Heiloo.

Een toonaangevend woningbouwproject aan de Hoogelaan/Oosterzijweg te Heiloo. In het “Het Oosterzand” worden 19 zeer energiezuinige vrijstaande woningen op ruime kavels gerealiseerd. Met respect voor de historische waarden en de kenmerkende landschappelijke kwaliteiten van deze bijzondere locatie heeft Amante Vastgoed in samenwerking met de Gemeente Heiloo en Strootman Landschapsarchitecten het nieuwbouwplan op deze fantastische locatie verder uitgewerkt. In het door bestaande en nieuw aan te leggen houtwallen omzoomde plangebied, met daarin de karakteristieke waterlopen komen stoere, landelijke maar vooral ook comfortabele en zéér energiezuinige woningen welke nu reeds zullen voldoen aan de bouwbesluiteisen van 2020!

Bij het ontwerpen van de woningen en de daarin aan te brengen technische installaties is er veel aandacht voor het terugdringen van onnodig energieverbruik. De woningen worden standaard voorzien van een bodem-warmtepomp die de woning in de winter zal verwarmen, in de zomer passief zal koelen en het gehele jaar het benodigde warm tapwater zal leveren. De zonnepanelen, welke geïntegreerd in het dak worden opgenomen, leveren een substantiële bijdrage aan de energiebehoefte van de woning. Een geavanceerd CO2-gestuurd ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Verder zal door het toepassen van goede isolatie en een optimale kierdichtheid het energieverbruik worden beperkt.

Bekijk hier de toegepaste technieken

trias energetica

De woningen zullen comfortabel zijn in vele opzichten. Een plezierig woonklimaat, optimale warmte- en geluidsisolatie en een lage energie-rekening. Over een jaar gemeten hoeft het totale energieverbruik niet hoger zijn dan er vanuit de tot de woning behorende duurzame bronnen kan worden toegeleverd. Alles gebaseerd op het drie stappenplan om een energiezuinig ontwerp te maken (Trias Energetica).


Overig nieuws

JT Bioscopen
Eye
John Deere
Herke Bouw
Gemeente Almere
Zonnehuisgroep Noord
Vezet
Aannemingsbedrijf Dekker | Krabbendam
Rodi Media
De Nijs
UWV
Bink Bouw
VUE
PWN
Gemeente Heerhugowaard

Domoticapartners

Newtonstraat 5
1704 SB Heerhugowaard

T 072 - 2100 110
E info@domoticapartners.nl

Neem direct contact met ons op