Op zoek naar een geschikte domoticapartner?

WWOO audio installatie

In samenwerking met Piet-Jan van de Kommer heeft Domoticapartners een audiosysteem ontworpen voor de WWOO buitenkeuken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het audiosysteem bestaand uit een RVS cassette die onder het werkblad van de WWOO buitenkeuken kan worden aangebracht.

Op deze plug en play buiten versterker kunnen maximaal zes Bowers&Wilkins buitenluidsprekers worden aangesloten waardoor er een High-end audio oplossing ontstaat.

Deze buiten audio oplossing kan het gehele jaar zonder problemen buiten functioneren.

Het is mogelijk via Bluetooth uw muziek af te spelen of middels de USB aansluiting, natuurlijk kunnen wij u ook verder informeren m.b.t. de integratie in een Multi room audiosysteem.

De AM-1 Architectural Monitor levert een unieke combinatie op van hoogkwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. Veelzijdige weersbestendige monitors produceren vaak minder goed geluid. Zo niet de strakke, opwindende, krachtige AM-1: deze biedt de kenmerkende geluidskwaliteit van de luidsprekers van Bowers & Wilkins. 

Het tweeweg-ontwerp van de AM-1 heeft een omgekeerde driver-unit waarbij een aluminium dome tweeter van 25 mm onder een glasvezel bass/midrange driver gemonteerd is in plaats van erboven. Hierdoor wordt het geluid optimaal verspreid als de speaker hoog aan de wand gemonteerd is. De weergave van de lage tonen wordt versterkt door een aan de achterzijde gemonteerde ABR. Dankzij deze ABR in plaats van een gewone bassreflexpoort is de bassrespons van de AM-1 uitzonderlijk voor een speaker van dit formaat. Bovendien is de behuizing van de AM-1 zo onder alle omstandigheden weerbestendig. Deze combinatie van geavanceerde driver-units, unieke configuratie en klassiek eenvoudige crossover-componenten leidt tot een al even muzikale als flexibele luidspreker. 


De AM-1 is speciaal ontworpen en daarom eenvoudig te installeren en buitengewoon flexibel. Hij kan horizontaal of verticaal geplaatst worden. Met een grill van roestbestendig aluminium en een rigide behuizing van glasgevulde kunststof is de AM-1 bestand tegen extreme blootstelling aan stof, vocht en UV-straling. Hoewel hij duidelijk bijzonder geschikt is voor gebruik buiten, kan de AM-1 ook uitstekend in gezamenlijke binnenruimtes worden geplaatst dankzij zijn discrete ontwerp en indrukwekkende prestaties.

 


Overig nieuws

PWN
Bink Bouw
VUE
Gemeente Heerhugowaard
Herke Bouw
Gemeente Almere
Rodi Media
UWV
Zonnehuisgroep Noord
Aannemingsbedrijf Dekker | Krabbendam
John Deere
Eye
JT Bioscopen
Vezet
De Nijs

Domoticapartners

Newtonstraat 5
1704 SB Heerhugowaard

T 072 - 2100 110
E info@domoticapartners.nl

Neem direct contact met ons op