Zorgverleners
Op zoek naar een geschikte domoticapartner?

Zorgverleners

We willen allemaal op een prettige en zorgeloze manier genieten van onze oude dag. Dat doen we het liefst in onze vertrouwde omgeving; waar we vrienden en familie hebben en de buurt kennen, maar ook in ons eigen huis en in ons eigen bed. En dat kan ook! Zeker als we onze woonomgeving veilig maken en voorzien van alle comfort en gemak.

Domoticapartners heeft de vele mogelijkheden onderzocht en ontwikkelde vervolgens een serie slimme oplossingen waarmee wij ervoor zorgen dat u probleemloos thuis kunt blijven wonen. Wat ons betreft zo lang als u dat wil!

Altijd en overal hulp inroepen
Oud worden betekent voor de meeste mensen dat alles minder snel gaat. Mensen hebben ook meer moeite om activiteiten uit te voeren en om dingen te herinneren. Daarom is het belangrijk dat zij eenvoudig hulp kunnen inroepen wanneer dat nodig is. In een noodsituatie, maar soms ook om hele gewone dingen te vinden of te vragen, of als mensen boodschappen nodig hebben. Voor al die situaties ontwikkelden wij een basisvoorziening die we slim en fraai hebben weggewerkt in een nachtkastje, maar die ook beschikbaar is in een meubel voor de badkamer of de woonkamer.

Elke cliënt start met de afname van het basispakket, dat zich vooral richt op veiligheid en hulp bij een zorgbehoefte. De installatie zit deels in het meubel dat wij bij de bewoner plaatsen, maar we installeren ook een deel in de meterkast. Daarin zit bijvoorbeeld de koppeling tussen het meubel en het internet. Na dit basispakket volgen nog meer mogelijkheden denk aan beveiliging, verlichting, verwarming etc.

 


 

Zonnehuisgroep Noord
Bink Bouw
Gemeente Heerhugowaard
John Deere
JT Bioscopen
Rodi Media
UWV
Eye
VUE
Gemeente Almere
Herke Bouw
PWN
Aannemingsbedrijf Dekker | Krabbendam
De Nijs
Vezet

Domoticapartners

Newtonstraat 5
1704 SB Heerhugowaard

T 072 - 2100 110
E info@domoticapartners.nl

Neem direct contact met ons op