Projecten

Alle projecten van Domoticapartners zijn te verdelen over een aantal branches.
Hieronder vind u een overzicht van alle branches waarin wij werkzaam zijn. 
Klik op een branche naar keuze bekijk onze projecten.

Hotels

De hotelwereld verandert bijzonder snel en als hotelier wilt daar met gerichte concepten op in kunnen spelen. Dit is nodig om zo dicht mogelijk bij de persoonlijke wensen en eisen van hotelgasten te komen. Daarnaast wil bijna elke hotelexploitant ook de mogelijkheden hebben om meerdere type hotelgasten te ontvangen. Voor deze trends - personificatie en diversifiëring - vervult gebouwautomatisering een cruciale rol.

Bekijk onze projecten
Hotels

Kantoren

In een modern kantoor- of bedrijfspand wilt u de meest optimale omstandigheden creëren voor de mensen die daar werken. Dit betekent dat de verlichting optimaal is, dat het klimaat voor iedereen prettig is en zo veel mogelijk naar persoonlijke voorkeur is aan te passen. Daarnaast moet de werkomgeving veilig zijn. Al deze randvoorwaarden kunnen we perfectioneren met gebouwautomatisering. Daarmee zorgen wij dat uw belangrijkste kapitaal, uw medewerkers, goede prestaties kunnen leveren.

Bekijk onze projecten
Kantoren

Scholen

Een school is een omgeving bij uitstek waar prestaties voorop staan. Zodra je nieuwe kennis moet opnemen en aan je toekomst werkt, moet de afleiding zo klein mogelijk zijn. Het binnenklimaat, de verlichting, maar ook hulpmiddelen als video of intercomsystemen moeten probleemloos functioneren, want zij zijn de randvoorwaarden voor goede leerprestaties. Met gebouwautomatisering zijn deze technische voorzieningen goed te regelen en te bedienen. Bovendien zorgt de automatisering dat verstoringen in de techniek snel worden opgemerkt en doorgegeven.

Bekijk onze projecten
Scholen

Zorg

We willen allemaal op een prettige en zorgeloze manier genieten van onze oude dag. Dat doen we het liefst in onze vertrouwde omgeving; waar we vrienden en familie hebben en de buurt kennen, maar ook in ons eigen huis en in ons eigen bed. En dat kan ook! Zeker als we onze woonomgeving veilig maken en voorzien van alle comfort en gemak.

Domoticapartners heeft de vele mogelijkheden onderzocht en ontwikkelde vervolgens een serie slimme oplossingen waarmee wij ervoor zorgen dat u probleemloos thuis kunt blijven wonen. Wat ons betreft zo lang als u dat wil!

Bekijk onze projecten
Zorg

Wonen

De woning is uw meest intieme en kostbare leefomgeving. Zodra u thuis komt, wilt u zich comfortabel en thuis voelen en daar ook maximale veiligheid ervaren. Met domotica kunnen wij het 'thuisgevoel' zo persoonlijk maken als u dat wil. Met geautomatiseerde installaties vergroten wij het comfort, maar vooral de mogelijkheden om het comfort aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Via voorgeprogrammeerde scènes blijft het kiezen van het comfort op specifieke momenten extra eenvoudig.

Bekijk onze projecten
Wonen

Entertainment

De winkel van morgen moet mensen vooral vermaken en zorgen dat ze met plezier hun boodschappen doen en terugkomen. Het creëren van een dergelijke omgeving kan alleen met gebouwautomatisering. Een comfortabel binnenklimaat, goed ingeregelde verlichting, muziek en video voor de juiste atmosfeer vragen om een integrale automatisering. Minstens zo belangrijk is een eenvoudige en toch allesomvattende visualisering van de techniek die door elke medewerker te bedienen is.

Bekijk onze projecten
Entertainment