Projecten

Domoticapartners voert projecten uit voor klanten uit verschillende branches en bij particulieren. Om een idee te geven wat we voor u kunnen realiseren geven we een overzicht van de mogelijkheden per branche.

Hotels

De hotelwereld verandert bijzonder snel. Als hotelier wilt u daar met gerichte concepten bij aan kunnen haken. Logisch: zo komt u optimaal tegemoet aan de persoonlijke wensen en eisen van uw gasten. Daarnaast wil bijna elke hotelexploitant ook de mogelijkheden hebben om op de wensen van meerdere type hotelgasten in te kunnen spelen. Bij deze trends - personificatie en diversifiëring - vervult gebouwautomatisering een cruciale rol.

Bekijk onze projecten
Hotels

Kantoren

In een modern kantoor- of bedrijfspand wilt u de beste omstandigheden creëren voor de mensen die daar werken. Dit betekent optimale verlichting en een prettig binnenklimaat dat zo veel mogelijk aangepast kan worden aan persoonlijke voorkeuren. Ook wilt u een veilige werkomgeving creëren. Al deze randvoorwaarden kunnen wij perfectioneren met gebouwautomatisering. Zodat uw medewerkers de beste prestaties kunnen leveren.

Bekijk onze projecten
Kantoren

Scholen

Als er een plek is waar presteren op de eerste plek komt, dan is het wel op school. Bij uitstek een omgeving waar je wilt dat het binnenklimaat goed is en waar verlichting en hulpmiddelen als video of intercomsystemen probleemloos functioneren. Uiteindelijk zijn dat de randvoorwaarden voor goede leerprestaties. Met gebouwautomatisering zijn deze technische voorzieningen goed te regelen en te bedienen. Bovendien zorgt de automatisering ervoor dat ook kleinere technische storingen snel worden opgemerkt en doorgegeven.

Bekijk onze projecten
Scholen

Zorg

Op een prettige en zorgeloze manier genieten van onze oude dag. Dat doen we het liefst in onze eigen, vertrouwde omgeving. In ons eigen huis en in ons eigen bed, waar we vrienden en familie hebben en de buurt kennen. Dat kan! Door de woonomgeving veilig te maken en te voorzien van alle comfort en gemak. De technische mogelijkheden zijn legio. Wij hebben die onderzocht en een serie slimme oplossingen ontwikkeld waarmee we ervoor zorgen dat u probleemloos thuis kunt blijven wonen. Zo lang als u dat wilt!

Bekijk onze projecten
Zorg

Wonen

In uw eigen woning wilt u maximaal comfort en maximale veiligheid. Logisch, het is uw meest intieme en kostbare leefomgeving. Dat thuisgevoel maken wij bij Domoticapartners zo persoonlijk als u maar wilt. Met geautomatiseerde installaties vergroten wij niet alleen uw comfort, maar vooral de mogelijkheden om dat comfort aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Via voorgeprogrammeerde scènes kiest u makkelijk het gewenste comfort op specifieke momenten.

Bekijk onze projecten
Wonen

Entertainment

Met plezier shoppen en uitgaan heeft alles te maken met een comfortabel binnenklimaat, goede verlichting, muziek en video. Dat vraagt om een integrale gebouwautomatisering die eenvoudig te bedienen is door elke medewerker. Zo haalt u het maximale uit uw winkel of horecazaak.

Bekijk onze projecten
Entertainment