Basalte

Ons programma custom installaties omvat de meest uiteenlopende luidsprekers die allemaal één ding gemeen hebben - ze kunnen vrijwel onzichtbaar worden weggewerkt. Perfect wanneer u wel fantastisch geluid wilt horen, maar geen luidsprekers wilt zien.

Voor sommige mensen vormt alleen al het zien van een luidspreker, hoe fraai van vorm ook, een grote bron van ergernis. Speciaal voor hen hebben wij de custom installatie luidsprekers ontwikkeld; luidsprekers die zorgvuldig kunnen worden verborgen in de wand of het plafond - indien nodig vrijwel onzichtbaar weggewerkt. Custom installaties van Bowers & Wilkins zijn er in vier verschillende series. De CI 700 is de luidsprekerinstallatie met het beste geluid dat we ooit hebben geproduceerd. De CI 600 klinkt ook fantastisch, maar is aantrekkelijker geprijsd, terwijl de Classic Serie wordt gekenmerkt door allerlei beproefde klassieke technieken. En met de weersbestendige serie kunt u ook buiten, in de sauna of zelfs op zee naar uw muziek luisteren.

Kevlar® is met goede reden al sinds 1974 het favoriete conusmateriaal van Bowers & Wilkins.

De tapse buisbelasting van de beroemde Bowers & Wilkins Nautilus™ absorbeert geluidsgolven aan de achterzijde van de tweeter.