Onze producten

Automatisering voor elke behoefte

 

Woning- en gebouwautomatisering wint snel aan terrein. We vinden het steeds normaler dat het licht automatisch aangaat, of dat we de verwarming kunnen programmeren. In steeds meer woningen en bedrijven wordt domotica dan ook in meer of mindere mate toegepast. We vinden het heel normaal dat in de auto de verwarming, de airco, het audiosysteem, de telefoon en de navigatie eenvoudig te bedienen zijn en vaak ook op elkaar zijn afgestemd. Dat gemak willen we thuis of op het werk ook. En dat kan.

Verlichting - geautomatiseerde verlichting zorgt ervoor dat lampen nooit onnodig blijven branden. Die gaan aan als iemand een ruimte binnenkomt of door een voorgeprogrammeerde scène die past bij de activiteit die u op dat moment gaat doen, zoals televisie kijken, eten koken of werken.

Zonwering - geautomatiseerde zonwering zorgt ervoor dat je warmte en overdadig zonlicht automatisch buitenhoudt. Een weerstation meet de zoninstraling en de stand van de zon en stuurt bij bepaalde waarden de zonwering aan. Zo bespaart u flink veel 'overlast' en energie omdat u bijvoorbeeld minder hoeft te koelen.

Klimaat - een geautomatiseerd klimaatsysteem zorgt dat de temperatuur en bijvoorbeeld ook de ventilatie per ruimte regelbaar is. Aanwezigheidsmelders schakelen verwarming en ventilatie automatisch uit en aan, zodat u niet onnodig energie verbruikt. Ook kan het klimaatsysteem gekoppeld worden aan de zonwering en verlichting, wat extra energiebesparing mogelijk maakt.

Beveiliging - door verschillende systemen te koppelen vergroot je de veiligheid in een woning of bedrijfspand. Daardoor gaat bij een inbraak- of brandalarm bijvoorbeeld meteen alle verlichting aan. Of wordt bij een brandalarm direct de toevoer van verse lucht afgesloten, wat verdere uitbreiding van brand zal tegengaan.

Audio & video - met de automatisering van audio- en video-installaties wint u aan comfort. Niet alleen de keuze van bronnen wordt makkelijker, ook de bediening. Daarnaast is een geavanceerde audio- en video-installatie multi-inzetbaar: handig in utiliteit, zorg of scholen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de AV-installatie voor intercom, alarmmeldingen, feestelijke evenementen enzovoorts.

Visualisering - domotica en gebouwautomatisering vereisen een zo eenvoudig mogelijke bediening. Je wilt als gebruiker niet steeds tussen verschillende schermen of apps hoeven switchen. Ons visualisatiepakket biedt geavanceerde opties en tegelijk volop gebruiksgemak. Gebruikers kunnen in het systeem bovendien zelf ook aanpassingen doorvoeren.

Klik hier voor de Savant brochure

Er kan nog veel meer! Bovenstaande lijst met installaties en systemen die wij kunnen automatiseren is nog lang niet compleet. Gordijnen, rolluiken, garagedeuren, tuinbesproeiing, zonnepanelen, zwembaden, gashaarden: ook dat kunnen wij binnen uw automatisering integreren. Daag ons uit met uw wensen en vragen!

 

Wifi

De vraag naar een hoogwaardig en stabiele draadloze LAN-infrastructuur voor zakelijk Internet is grotendeels gestegen als gevolg van de explosieve invoering van slimme apparaten. De exponentiële groei van de mobiliteit, de dynamiek...

Savant

Het Amerikaanse Savant is in 2005 opgericht met eigenlijk maar één doel: maximaal comfort met gebruiksvriendelijke Home Automation. Savant maakt (automatische) toepassingen voor verlichting, klimaat, entertainment en...

Hager Coviva

Plug & play: draadloze domoticaMet Coviva heeft Hager een nieuwe smarthome oplossing op basis van beproefde RF-technologie. Het systeem is specifiek ontwikkeld voor toepassing in bestaande bouw en renovatie. Het kan namelijk zonder...

Basalte

Ons programma custom installaties omvat de meest uiteenlopende luidsprekers die allemaal één ding gemeen hebben - ze kunnen vrijwel onzichtbaar worden weggewerkt. Perfect wanneer u wel fantastisch geluid wilt horen, maar geen...

KNX

KNX is de wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het is een communicatieprotocol dat gebruikt wordt om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen. Het gaat daarbij om uiteenlopende installaties...