Onze producten

Automatisering voor elke behoefte


Domotica, oftewel woning- en gebouwautomatisering, wordt steeds meer toegepast. Zoals we het in de auto heel normaal vinden dat de verwarming, de airco, het audiosysteem, de telefoon en de navigatie eenvoudig te bedienen zijn en vaak ook op elkaar zijn afgestemd, zo willen we dit gemak in onze woning of ons gebouw ook. En dat kan. Het automatiseren van de installaties in een woning of gebouw is daarvoor een randvoorwaarde. Hiervoor komen verschillende producten en systemen in aanmerking.

Verlichting - door geautomatiseerde verlichting zorgt u dat lampen nooit onnodig blijven branden, dat zij aangaan wanneer u een ruimte binnenkomt of dat zij in een voorgeprogrammeerde scène gaan branden die past bij de activiteit die u op dat moment wenst te doen, zoals televisie kijken, eten koken of werken.

Zonwering - geautomatiseerde zonwering zorgt ervoor dat we warmte en overdadig zonlicht automatisch buiten houden. Een weerstation meet daarvoor de zoninstraling en de stand van de zon. Dit kan flink veel 'overlast' en energie besparen omdat u bijvoorbeeld minder hoeft te koelen.

Klimaat - een geautomatiseerd klimaatsysteem zorgt dat de temperatuur maar bijvoorbeeld ook de ventilatie per ruimte regelbaar is. Via aanwezigheidsmelders zullen verwarming en ventilatie automatisch uitschakelen, zodat u geen onnodig energie gebruikt. Bovendien kan het klimaatsysteem samenwerken met uw zonwering en verlichting, waardoor extra energiebesparing mogelijk is.

Beveiliging - een geautomatiseerde koppeling met beveiliging in een woning of gebouw biedt veel extra veiligheid. Bij een inbraak- of brandalarm gaat bijvoorbeeld meteen alle verlichting aan. Ook kunnen we bij een brandalarm direct de toevoer van verse lucht afsluiten, wat uitbreiding van brand zal voorkomen.

Audio&Video - de automatisering van audio- en video-installaties biedt u veel comfort, omdat de keuze van bronnen, maar ook de bediening extra eenvoudig wordt. Daarnaast is een geavanceerde audio- en video-installatie in de utiliteit, de zorg of in scholen multi-inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de AV-installatie voor intercom, alarmmeldingen, feestelijke evenementen, enzovoorts.

Visualisering - domotica en gebouwautomatisering vereisen een zo eenvoudig mogelijke bediening. Bovendien moet een gebruiker niet steeds tussen verschillende schermen of apps hoeven switchen. Met ons visualisatiepakket, dat zowel geavanceerd en tegelijk erg eenvoudig is, bieden wij gebruikers een begrijpelijke bediening waarop men ook zelf aanpassingen kan doorvoeren.

Klik hier voor de Savant brochure 

De lijst met installaties en systemen die wij kunnen automatiseren is hiermee nog lang niet compleet. Ook gordijnen, rolluiken, garagedeuren, tuinbesproeiing, zonnepanelen, zwembaden, gashaarden, en nog veel meer kunnen wij binnen uw automatisering integreren. Daag ons uit met uw wensen en vragen!

Wifi

De vraag naar een hoogwaardig en stabiele draadloze LAN-infrastructuur voor zakelijk Internet is grotendeels gestegen als gevolg van de explosieve invoering van slimme apparaten. De exponentiële groei van de mobiliteit, de dynamiek...

Savant

De Amerikaanse onderneming Savant is in 2005 met eigenlijk maar één doel opgericht. Het bieden van de hoogste mate aan comfort op het gebied van gebruiksvriendelijke Home Automation. Kortgezegd komt het er in de praktijk op...

Hager Coviva

Coviva: het plug & play draadloos domoticasysteem van HagerMet Coviva heeft Hager een nieuwe smarthome oplossing op basis van beproefde RF-technologie ontwikkeld. Het systeem is specifiek ontwikkeld voor toepassing in bestaande bouw en...

Basalte

Ons programma custom installaties omvat de meest uiteenlopende luidsprekers die allemaal één ding gemeen hebben - ze kunnen vrijwel onzichtbaar worden weggewerkt. Perfect wanneer u wel fantastisch geluid wilt horen, maar geen...

KNX

KNX is de wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het  is een communicatieprotocol dat gebruikt wordt om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen. Het gaat daarbij om uiteenlopende...