Woonhuis Herengracht Amsterdam

Maximaal comfort op onzichtbare manier aanwezig

Het pand aan Herengracht te Amsterdam is door Domoticapartners uitgerust met de meest geavanceerde systemen voor woningautomatisering. De belangrijkste eis voor de automatisering die de bewoners stelden was: maximaal comfort. In de hele woning is een zeer geavanceerde AV-installatie van zestien bronnen voor de audio-installatie en acht bronnen voor video gerealiseerd. Verder beschikt men over vier Samsung 4K UHD tv’s, sommigen wel met 85-inch afmeting, en twee 5.1 televisieopstellingen.

De speakers zijn vrijwel zonder uitzondering ‘in de muren’ weggewerkt. Ook de ruimteregelaars en touch sensoren liggen in de wand verzonken. Omdat deze regelaars en sensoren verschillende functionaliteiten hebben, kunnen de bewoners met een minimaal aantal schakelaars en sensoren de totale geautomatiseerde installatie bedienen.

Daarnaast hebben we alle installaties, van verlichting, verwarming en airco, maar ook alle audio en video, via de visualisatie-app van Savant inzichtelijk gemaakt. Hierdoor kan men alle functionaliteiten eenvoudig vanaf een iPad, smart phone maar bijvoorbeeld ook op een Apple Watch bedienen.

Werkzaamheden

Het pand aan Herengracht te Amsterdam is door Domoticapartners uitgerust met de meest geavanceerde systemen voor woningautomatisering. De belangrijkste eis voor de automatisering die de bewoners stelden was: maximaal comfort.