Woonhuis Herengracht Amsterdam

Omschrijving werkzaamheden

De woning aan de Herengracht in Amsterdam hebben we uitgerust met de meest geavanceerde systemen voor woningautomatisering. De belangrijkste eis die de bewoners stelden: maximaal comfort.

Door de hele woning hebben we een zeer geavanceerde AV-installatie van zestien bronnen voor audio en acht bronnen voor video gerealiseerd. Verder zijn er vier Samsung 4K UHD tv's, sommige wel 85-inch groot, en twee 5.1 televisieopstellingen.

De speakers zijn vrijwel zonder uitzondering 'in de muren' weggewerkt. Ook de ruimteregelaars en touch sensoren liggen in de wand verzonken. Omdat deze regelaars en sensoren verschillende functionaliteiten hebben, kunnen de bewoners met een minimaal aantal schakelaars en sensoren de totale geautomatiseerde installatie bedienen.

Daarnaast hebben we alle installaties - verlichting, verwarming en airco, en alle audio en video - via de visualisatie-app van Savant inzichtelijk gemaakt. Hierdoor kunnen de bewoners alle functionaliteiten eenvoudig vanaf een iPad, smartphone of bijvoorbeeld een Apple Watch bedienen.

Werkzaamheden

  • Audio- en video-installatie
  • Koppeling domotica aan visualisatie app